Wij kunnen u zowel nationaal als internationaal transport aanbieden. Ondanks dat onze specialiteit transport met handling bij is kunnen wij u ook zuiver transport aanbieden. Door onze ervaring in de evenementensector, die nog meer als elke andere sector een constant veranderende planning heeft zijn wij het gewoon van een grote flexibiliteit aan te bieden. Ook last minute opdrachten zijn meestal geen probleem.

Indien de tijdsdruk hoog en het gewicht laag is kunnen wij ook met behulp van onze lichte vrachtwagen transporten uitvoeren over lange afstand en korte tijden.

Doordat wij een groot wagenpark huurvoertuigen bezitten kunnen wij deze ook aanbieden om transporten mee uit te voeren. zo kunnen wij tranport aanbieden in boxtrailers, open mega en normale trailers, mega curtainsiders, en dan uiteraard ook nog megatrailers met oprijrampen om rollend materieel te vervoeren.

Ook tractiewerk is in onze mogelijkheid, doordat onze trekkers zijn uitegerust met hefschotels en 100% luchtvering kunnen wij zo goed als elke koppelschotelhoogte aanbieden.

Al onze transporten vallen onder de CMR wetgeving en zijn uiterst goed verzekerd door een CMR verzekering.

zuiver transport is ook mogelijk
transport van rollend materieel is geen enkel probleem. hier is de circuswagen vervoerd met de vrachtwagen en opgeladen met behulp van de eigen lichte vrachtwagen
door megatrailers te gebruiken is transport van hoge bureelcontainers geen enkel probleem